Review Boek

Beste Gerard.
Ik doe net het boek toe maar niet voordat ik het gedicht van Ysabelle voor haar overleden opa nog een keer heb gelezen…zo puur, zo mooi verwoord.
Het boek, een krachtig boek, zo open en eerlijk over de emoties en met zoveel liefde geschreven over jullie dochter en zus Ysabelle. Het boek geeft handvaten in tijden van verdriet, pijn, boosheid, angst en overwinnen, zo ook mij om het verlies van mijn ouders te verwerken. Iets wat een natuurlijker proces is dan dat je je eigen kind verliest maar toch… Het leert ook mij om verder te gaan met het gemis nu er geen thuis meer is. Het boek leert mij omgaan met het gemis ongeacht de sterkte en kracht ervan, juist dat! Toelaten, sterker worden en de pijn dragelijk maken.
Gerard, van jou boek, jou reis, jou zoektocht, woede, onmacht, verdriet en pijn heb ik geleerd dat er altijd een weg is naar sterker worden, rust te vinden en opnieuw te leren leven met houden van. Jouw boek is mijn wegwijzer en weet ik in mijn zoektocht de mooie herinneringen weer te vinden en te koesteren, iets wat me eerder erg verdrietig maakte en ik steeds verder weg stopte.
Dankjewel Gerard dat je de moed en de kracht in jezelf hebt weten te behouden en de wanhoop, verdriet en pijn om die vreselijke gebeurtenis met Ysabelle hebt weten te verwoorden in het boek om er andere mee te helpen, hoe dapper!
Ysabelle zal heel trots zijn op haar vader

Liefs, Ivonne